Prijzen PCR coronatest met Non-COVID document
☝Nu korting, Bestel Vandaag je coronatest!☝
Kan ik mijn partner testen op corona?

Kan ik mijn partner testen op corona?

Je maakt je zorgen over je partner en je vraagt je af of je hem kunt testen op corona.

Mijn partner is ziek

Je partner is ziek en je bent bezorgd. Heeft je partner last van zijn longen? Moet hij veel kuchen en hoesten? Heeft hij ook verhoging? Dan kunnen dit symptomen zijn van het coronavirus.

Ik wil mijn partner testen op corona

Omdat je je zorgen maakt over je partner, wil je hem of haar graag laten testen op corona. Dit kun je echter niet zelf doen. Ook al ben je de checklist van de symptomen afgegaan, je weet nooit helemaal zeker of iemand echt corona heeft. Het is belangrijk dat je partner dan getest wordt, maar dit doe je niet zelf. Dit doe je op een officiële testlocatie.

Waar kan ik mijn partner laten testen?

Je partner zal zelf naar een testlocatie in Oosterhout moeten gaan om zich te laten testen op corona. Wel kun je hem of haar helpen bij het vinden van een geschikte testlocatie bij jou in de buurt. Je kunt bijvoorbeeld op het internet zoeken, maar je kunt het ook aan vrienden en familie in de omgeving vragen. Er is bijna altijd wel een locatie te vinden bij jou in de buurt waar je partner heen kunt gaan.

Maak een afspraak in Oosterhout

Voordat je partner een PCR-test doet, moet er eerst een afspraak gemaakt worden. Dit kan vaak online of via de telefoon.

Kosten PCR coronatest met COVID reisdocument
☝Op dit moment hoge kortingen: Boek Vandaag!☝

Breng je partner naar de testlocatie

Wil je je partner graag brengen naar de testlocatie? Dan kun je dit het beste in de auto doen. Als je denkt dat je partner corona heeft, dan wil je niet dat hij andere mensen besmet. De auto is dan de veiligste optie. Lopen of fietsen kan ook een goed idee zijn als de locatie in de buurt is.

Houd afstand van je partner

Als je denkt dat je partner corona heeft, dan is het beter om meteen afstand te houden. Ook als je partner nog niet de testresultaten heeft teruggekregen. Door afstand te houden zorg je ervoor dat het virus minder makkelijk op jou kan overspringen. Dit betekent ook dat het beter is als jullie een tijdje in een andere kamer slapen.

Is de test positief?

Als de test van je partner positief is, dan moet ook jij een coronatest doen. Dit kun je op dezelfde locatie doen als je partner.

Scroll naar top